De ce îi deranjează pe golanii de sorginte nouă vechile noastre granițe?

Aveţi în imagine două mostre de nesimţire şi rea voinţă. Speriaţi fiind de campania ADEVĂRATA ROMÂNIE, cei de la Noii Golani au demarat la rândul lor o aprigă campanie de afişaj. Din păcate, aceste personaje au dat dovadă de rea voinţă, pentru că, faţă de noi, care ne-am ţinut de promisiunea de a nu lipi stickerele campaniei noastre peste cele ale campaniei lor, ei au făcut tot posibilul să le ascundă pe cele care înfăţişează adevărata hartă a României, lipind, după cum se poate vedea, stikerele lor peste cele ale campaniei noastre!

Pe site-ul www.basarabeni.ro apăruse, sub articolul premergător campaniei noastre, o imagine cu ”harta mica a lui Georgică” tăiată. Noii Golani au protestat imediat strigând nedreptatea acoperirii tricolorului cu semnul interzis(tăiat). Noi, ghidați de onoare am luat act și am dezaprobat apariția acelei imagini.

După cum vedem mai sus, în imagini, ei sunt nişte fățarnici fără onoare, care nu numai că au tăiat tricolorul de pe stikerele noastre, l-au acoperit cu totul.

Se pare că harta aceasta adevărată cam deranjează pe cei ce ii controlează pe acești ”noi” golani cu apucături de securiști ai vechiului regim! Dar de ce oare?

Domnilor, după cum spunea o vorbă legionară spunem și noi acum: ”noi niciodată nu pornim lupta, dar o terminăm!” astfel și după zicala italiană: ”molti nemici – molto onore”, dacă doriți răsboiu, apoi, răsboiu să fie! Noi singuri, cu inima sus, dorind să corectăm prostia și reaua voință contra voastră care le promovați!

Pentru numele Lui Dumnezeu și pentru Basarabia și basarabeni, nu ne vom da bătuți nici morți! Și nu vă faceți iluzii cum că am fi doar niște soldați ai scrisului, căci și printre noi sunt oameni cu acțiune stradală și fără frică de ”democrați” precum voi! Cu alte cuvinte, suntem mai ”golani” decât voi. Diferența este că noi păstrăm sorgintea veche, ante-comunistă si vehiul rost, pe când voi sunteți reeducații vremilor noastre, oamenii noi ai socialismului, oameni cu energie, dar incapabili de a dezvolta idei de unii singuri!

Prin acest articol nu doresc încă să elucidez ”misterul”. “De ce îi deranjează pe golanii de sorginte nouă vechile noastre granițe?”, va fi subiectul unui viitor articol al unui coleg de redacție!



(Neavând aparatul foto la mine am preferat să rup de pe stâlpi cele două/patru stikere)

Articol Basarabeni.RO de lansarea a campaniei ADEVĂRATA ROMÂNIE

Diversiune impotriva HARTII INTREGI

Lansarea Campaniei Pro Cetatenie Romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB