(video) UN FILM CE MERITĂ VĂZUT. The Soviet Story / Povestea sovietelor: Regimul nazist şi cel comunist au colaborat şi au omorât milioane de oameni!

Scene de groază şi detalii şocante! Milioane de oameni morţi de foame! Regimul nazist şi cel comunist au colaborat! Acestea sunt câteva dintre scenele filmului documentar “The Soviet Story”, realizat de regizorul Edvins Snore.


Filmul spune povestea regimului sovietic şi cum URSS au ajutat Germania nazistă la instigarea Holocaustului, scrie best-movie.net. Filmul arată documente recent descoperite care atestă acest lucru. Interviurile cu fosti ofiteri de informatii, evidentiaza detalii socante. “The Soviet Story” s-a filmat în mai mult de 2 ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franţa, Regatul Unit şi Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de autor timp de mai bine de 10 ani.

Te invităm să vezi mai jos acest film şi să-l recomanzi şi prietenilor tăi.

Referitor la acest film, bloggerul Ion Marandici a scris că “regimul nazist şi cel comunist au colaborat. Mai mult, în esență erau acelaşi lucru, aşa că toată bravada anti-fascistă a comuniştilor autohtoni este lispită de temeiuri istorice”.

"The Soviet Story" merită văzut, pentru că arată că URSS a procedat la fel ca Germania nazistă, a jutat Gestapo-ul, a dat pe mâna fasciştilor evrei etc. Pactul Ribbentrop-Molotov doar a consfințit o cooperare, care avea loc de mai mult timp. Din păcate, atunci când în film se vorbeşte despre protocoalele secrete ale Pactului Ribbentrop-Molotov nu se menţionează nimic despre Basarabia şi Bucovina, mai precizează Marandici.





Autor: UNIMEDIA
Sursa: www.unimedia.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB