BASESCU injurat pentru Basarabia de EXPIRATUL "analist american" Vladimir SOCOR, acum in zbor spre steaua rosie de pe varful Kremlinului "

"Nimeni nu ia în serios retorica preşedintelui Traian Băsescu, dar asta nu are legătură cu partea economică, însă dăunează României. Putin şi-a bătut joc de România, are acest obicei faţă de alţii pe care îi dispreţuieşte sau pe care îi consideră mai slabi sau mai prejos decât el", a susţinut Socor la Forumul economic ruso-european de la Bucuresti.
El a adăugat, răspunzând unei întrebări din partea presei referitoare la atitudinea ostilă a Rusiei faţă de România în problemele politice cu Republica Moldova, şi a posibilităţii încheierii unui parteneriat energetic româno-rus, că Moscova nu are niciun interes legitim în Basarabia, dar nici în relaţiile României cu Chişinăul, dar atitudinea lui Băsescu faăţ de Basarabia este incorectă.

"Atitudinea Guvernului român faţă de Moscova este corectă, dar este incorectă atitudinea lui Băsescu faţă de Basarabia. Rusia nu are niciun interes legitim în Basarabia, iar România trebuie să evite orice conexare a problemelor dintre România şi Basarabia cu Moscova", a spus Socor, citat de Mediafax.

Conform stirii transmisa de Mediafax "Vladimir Socor s-a născut la Bucureşti, are cetăţenie americană şi în prezent locuieşte în Germania. El este specializat în politica, diplomaţia şi domeniul energetic din statele baltice, Caucaz, zona Caspică, Belarus, Ucraina şi Republica Moldova".

Am mai scris in cateva randuri cine este acest Socor: un trotkist mascat, expirat, prafuit si ridicol, promovat doar de tovarasii lui de drum de la Europa Libera si GDS. Cine sa-l bage in seama si de ce? Dupa ce l-a lins in cur pe Voronin opt ani de zile azi face pe "independentul" si da lectii la Bucuresti. Merita sa-l bage cineva in ma-sa chiar acolo la conferinta de la Parlament. Analizele lui rasuflate sunt penibile si cea mai simpla dovada este procentul jalnic din "previziunile" sale de doi bani, care s-au si implinit. Si un student in anul I ar putea dovedi, printr-un banal studiu, ineficienta aruncarii de bani in fundul lui Socor la "Jamestown Foundation". Nu le e rusine americanilor care-l sposorizeaza - dar mai si cersesc bani (vezi foto) - sa titreze ca Fundatia este "independenta, ne-partizana si fara agenda politica"? Chiar asa? Baietii de la CIA nu au cunostinta de intrarile si iesirile lui tov Socor la tov Voronin? Daca au nevoie sa lase un comentariu aici! Si Agenda Rusiei a ajuns atat de "ne-partizana"? Nu intamplator, "analizele" sale sunt copiate la indigo de farsorii GDS... Socoare, nu vrei sa-ti iei zboru' spre culmile socialismului stiintific si sa te opresti unde ti-e locul: pe steaua rosie din varful Kremlinului?

Sursa: http://victor-roncea.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB