Traian Băsescu vine la Chişinău în a doua jumătate a lunii ianuarie pentru a se întâlni cu preşedintele interimar Mihai Ghimpu

Preşedintele României Traian Băsescu vine la Chişinău în a doua jumătate a lunii ianuarie pentru a se întâlni cu preşedintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu. Informaţia a fost confirmată oficial de către Mihai Ghimpu.

Solicitat de UNIMEDIA, serviciul de presă al Administraţiei Prezidenţiale de la Cotroceni nu a putut oferi detalii suplimentare despre agenda vizitei. Nici serviciul de presă al preşedintelui interimar Mihai Ghimpu nu a putut preciza data vizitei preşedintelui român, precizând că în zilele următoare informaţia va fi făcută publică.

Sursa: UNIMEDIA

2 comentarii:

Demnitar Demagog spunea...

In pragul vizitei la Chisinau, ce mai spune presa rusa despre Traian Basescu:

"Spre deosebire de predecesorii săi, Traian Băsescu nu numai vorbeşte, ci şi actionează. Niciodată în istoria sa România nu a promovat o astfel de politică deschisă de recrutare a cetăţenilor români din Moldova, Ucraina şi, implicit, moldovenii din Rusia. Faptul că steagul românesc a fost expus în aprilie pe clădirea Parlamentului moldovenesc şi Republica Moldova este încă haos de la această zi, este o consecinţă directă a acestei politici, chiar dacă nu există nici o dovadă concretă de implicare a României, în tulburări sociale la acel moment, scrie Slon.ru.

Prin urmare, după dezmembrarea URSS, cetăţenii moldoveni şi ucrainieni care au trăit în Basarabia şi Bucovina de Nord pot obţine cetăţenia română printr-o procedură simplificată." Solon.ru, preluat de Tribuna-Basarabiei.blogspot.com

Demnitar Demagog spunea...

Asa, pentru ca trebuie sa avem un echilibru, Adjunctul lui Putin vine la Chişinău

tribuna-basarabiei@blogspot.com

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB