S-au dereglat tonomatele! Victor Ciutacu dixit: Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră faţă de soarta românilor de la Chişinău, îl scuip între ochi!

Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră faţă de soarta românilor de la Chişinău, îl scuip între ochi! E valabil şi pentru cei care propăvăduiesc necesitatea democratică de a da unora care tăiesc în afara graniţelor dreptul de a decide soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe.

Sursa: blogul lui Ciutacu

Un comentariu:

gabi spunea...

Nu ar fi cazul sa il excludeti din orice fel de comentariu jurnalistic/bloggeristic pe acest tigan care s-a vazut bagat in seama singur,care se tot lauda la antene ca a fost secretar de stat...sau asa ceva...la nu stiu care minister si ca stie el...Eliminati-l din orice discutie si veti vedea ca dispare singur."Craciun fericit si Un Nou An de viata mai buna!"va doresc voua,tuturor celor care ne daruiti din dragostea voastra de TARA si de POPOR! Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu,miluieste,mantuieste,apara,lumineaza si binecuvanteaza aceasta tara ROMANIA si pe atat de obiditul sau popor!

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB