"UNIONISTUL" GHIMPU, preferatul mafiotilor portocalii de la Bucuresti, ridicat pe spatele batut al tinerilor basarabeni: NU VREM SA NE UNIM CU ROMANIA

Autoritatile din Republica Moldova nu au planuri de a se uni cu Romania, de a iesi din Comunitatea Statelor Independente sau de aderare la NATO, a anuntat presedintele interimar Mihai Ghimpu.

Conducerea Republicii Moldova depune toate eforturile de a organiza summit-ul CSI de la Chisinau, la nivel de top, in luna octombrie, scrie Itar-Tass. Vorbind despre aderarea la NATO, Ghimpu a declarat reporterilor Pro Tv Moldova ca "NATO nu este la primul etaj al cladirii Parlamentului" si nu se asteapta Republica Moldova sa se alature. Totodata, Ghimpu a respins ipoteza de a se uni Republica Moldova cu Romania. "Trebuie sa acceptam ideea ca, desi suntem frati, aceste doua tari sunt separate si ramane la aprecierea fiecarei conduceri de a decide ce trebuie sa facut pentru binele cetatenilor", a spus presedintele interimar. "Vreau ca tara mea (subl mea) sa aiba un nivel de trai mai bun pentru a ne integra in Uniunea Europeana, alaturi de Romania", a mai spus Ghimpu, care a adaugat ca principalul scop este eliminarea saraciei. "Noi ar trebui sa aducem treptat legislatia noastra la standardele europene, in scopul de a fi in masura sa aderem la Uniunea Europeana", a adaugat Ghimpu.

Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB