Comunistii lui Voronin pregatesc o lege criminala: Granitele vor fi inchise, iar cetatenii R.Moldova nu vor mai putea sa munceasca in strainatate

Dacă PCRM caştigă alegerile din 29 iulie, nimic nu-l va impiedica să pună in aplicare hotararea. Victoria comuniştilor in scrutinul din 29 iulie inseamnă incercuirea R.Moldova cu un zid de sarma ghimpata şi transformarea cetăţenilor ei in ostaticii unui regim inuman şi totalitar.

Incompetenţa actualului guvern va fi plătită scump

de către moldoveni. In cazul in care comuniştii caştigă alegerile, frontierele RM vor fi inchise şi nici un cetăţean simplu nu va mai putea pleca la munca peste hotare - astfel a caracterizat un expert in domeniu un nou proiect de hotărare a Guvernului R.Moldova care, deocamdată, nu e dat publicităţii, transmite Vocea Basarabiei, citand ziarul Timpul.
Potrivit unor surse guvernamentale, recent, la insistenţa lui Vladimir Voronin, a fost elaborat un proiect de hotărare de guvern prin care cetăţenilor R.Moldova li se va interzice, pentru o perioadă de doi ani, să părăsească ţara şi să meargă la lucru peste hotare. Executivul motivează această decizie prin faptul că, in toamnă, Bugetul nu va mai putea asigura plata pensiilor, salariilor şi burselor, iar plecarea in masă a moldovenilor peste hotare va afecta şi mai mult veniturile la Buget. Chiar şi dintr-un salariu mizer, ne-a declarat expertul care a solicitat anonimatul, ceva se duce la Buget, iar dacă omul pleacă peste hotare, nu poţi lua de la el nici un bănuţ.
Guvernul nu va risca să adopte această hotărare pană la alegeri, ca să nu provoace nemulţumirea populaţiei. Dar, dacă PCRM caştigă alegerile din 29 iulie, nimic nu-l va impiedica să pună in aplicare respectiva hotărare. Astfel, victoria comuniştilor in scrutinul repetat din 29 iulie inseamnă incercuirea RM cu un "zid berlinez" şi transformarea cetăţenilor ei in ostaticii unui regim inuman şi totalitar, a concluzionat expertul citat.

Sursa: Ziua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB