Comuniştii, călăuziţi de Voronin, au depus flori la monumentul satanistului Lenin

Zeci de membri şi simpatizanţi ai Partidului Comuniştilor s-au adunat de dimineaţă în jurul monumentului lui Lenin din Chişinău, unde, pe fondul cântecelor sovietice care răsunau din boxe, i-au adus un omagiul ideologului de la a cărui naştere s-au împlinit 139 de ani.

Participanţii la ceremonie au venit cu steaguri şi flori roşii în mâini, iar la ora 8.45 însuşi preşedintele în exerciţiu, Vladimir Voronin, prim-secretar al PCRM, a depus flori şi a înmânat carnete de partid pentru nouă tineri comunişti, sub privirea vigilentă a serviciului de pază şi protecţie.

De la eveniment nu au lipsit vicepremierul Victor Stepaniuc şi fostul consilier prezidenţial, recent decorat, Mark Tkaciuk. Acesta din urmă a atenţionat un reporter de la Ştirea Zilei să nu i se adreseze cu apelativul "domnule", ci cu "tovarăşe".

Voronin a ţinut şi un discurs în care le-a mulţumit tuturor pentru munca

depusă la alegerile parlamentare. Întreagă ceremonie a durat circa jumătate de oră, iar după ce au depus flori la picioarele lui Lenin, mulţimea comuniştilor moldoveni, câştigători ai scrutinului parlamentar de la 5 aprilie, s-a împrăştiat.
Sursa: ziare.ro (titlul ne apartine)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB