Tinerii protestatari, retinuti in continuare, politistii, stimulati cu prime si apartamente. Ii tataie fundul lui Voronin!

Autorităţile comuniste de la Chişinău le-au promis apartamente poliţiştilor, relatează Jurnal de Chişinău în ediţia electronică.

"Amnistierea anunţată de preşedintele Vladimir Voronin nu poate fi aplicată din punct de vedere juridic, dar premierea forţelor de ordine da", comentează cotidianul.

Ministrul moldovean de Interne, Gheorghe Papuc, le-a promis poliţiştilor prime însumând trei salarii, dar şi apartamente.

Ministrul şi-a luat aceste angajamente în faţa regimentului "Scut", în semn de mulţumire pentru că nu au oprit persoanele car au instigat mulţimea la distrugerea sediilor Parlamentului şi preşedinţiei, în timpul
protestelor din 7 aprilie, potrivit
publicaţiei Timpul.

Referitor la tinerii reţinuţi, ei nu se pot bucura de libertate deoarece amnistia anunţată de Voronin nu poate fi pusă în practică, scrie publicaţia.

Ziarul de gardă informează în acest sens că mai întâi trebuie aprobată o lege de către Parlament, iar noul legislativ nu s-a constituit încă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB