Voronin mulţumeşte Rusiei pentru susţinere

"Dacă situaţia de după alegeri se va deteriora atat incat să amintească de evenimentele din 7 aprilie, forţele de ordine vor acţiona intr-un mod adecvat".
Preşedintele moldovean Vladimir Voronin se declară convins că relaţiile cu Rusia se vor imbunătăţi şi mai mult după alegeri şi a mulţumit Moscovei pentru susţinerea oferită după protestele violente din aprilie, relatează AFP, citata de NewsIn. "Relaţia cu Rusia este foarte bună şi se va dezvolta şi mai mult după alegeri", a declarat Voronin, mulţumind Moscovei pentru susţinere. Voronin, şi-a exprimat şi speranţa că legislativele vor pune capăt crizei politice din ţară. "Votez pentru stabilitate şi pentru dezvoltare democratică. Speră că, după aceste alegeri, vom ieşi din ciza (politică) şi vom putea incepe munca pentru a lupta impotriva crizei conomice", a spus el. De asemenea, liderul de la Chişinău a dat asigurări că nu crede că se vor repeta tulburările şi violenţe de la inceputul lunii aprilie, potrivit RIA Novosti. "Nu cred că Moldova are nevoie de o repetare a scenariului din 7 aprilie, că ţara poate rezista unui astfel de scenariu şi că cetăţenii il vor accepta", a spus el.
Voronin a avertizat insă că, "dacă situaţia de după alegeri se va deteriora atat incat să amintească de evenimentele din 7 aprilie, forţele de ordine vor acţiona intr-un mod adecvat".

Ziua Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
©2009 Jos comunismul! | by TNB